Confidentialitate

La ABSOFTWARE.RO securitatea si confidentialitatea datelor pesonale ale utilizatorilor si clientilor sunt considerate de inalta importanta. Noi va intelegem teama de a ne dezvalui informatiile dumneavoastra personale si dorinta de a avea control asupra acestor informatii.

Politica ABSOFTWARE.RO cu privire la colectarea informatiilor personale este necesara pentru contactul cu dumneavoastra si pentru emiterea documentelor legale cu privire la comenzile efectuate pe website-urile ABSOFTWARE.RO. Noi nu colectam informatii suplimentare inafara acelor informatii necesare facturarii si contactarii dumneavoastra si nu facem publice aceste date catre nici o terta persoana sau companie.

 

Utilizatorii anonimi care ne viziteaza website-urile


Vizitarea website-ului www.absoftware.ro precum si a subdomeniilor acestuia este gratuita. Accesul la informatiile de pe aceste website-uri nu necesita introducerea informatiilor personale. Informatiile pe care noi le salvam sunt cele cu privire la traficul pe aceste site-uri si sunt anonime. Acestea au relevanta exclusiv statistica, si expun detalii tehnice precum tipul si versiunea browser-ului, referinta vizitei, timpul petrecut pe fiecare pagina si respectiv numarul de vizite adus fiecarei pagini raportat unei durate de timp. Toate aceste statistici sunt folosite pentru analiza activitatii website-urilor si nu pentru identificarea dumneavoastra.

 

Informatii colectate la momentul descarcarii unui fisier


In momentul descarcarii unui fisier ce contine kit-ul de instalare al unui produs comercializat de ABSOFTWARE.RO, va sunt solicitate anumite date personale care ne fac legatura cu dumneavoastra in vederea prezentarii mai ample a produselor de care sunteti interesat(a).

In momentul de fata urmatoarele date va sunt solicitate la descarcarea unui kit de instalare: nume si prenume, adresa de e-mail, telefon si numele companiei pentru care il folositi sau testati (daca este cazul).

Sub nicio forma informatiile dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi vandute, inchiriate sau dezvaluite unei terte parti. Nu vom folosi aceste informatii decat pentru comunicarea cu dumneavoastra in vederea prezentarii mai ample a produselor noastre.

 

Informatii personale colectate in procesul de comanda


In momentul in care cumparati un produs de pe website-urile ABSOFTWARE.RO, va solicitam informatiile necesare facturarii si procesarii tranzactiei. Aceste informatii sunt referitoare la dumneavoastra (in calitate de persoana de contact sau persoana fizica, pentru tranzactionare) si la compania pe care o reprezentati (daca este cazul, pentru facturare).

In momentul de fata urmatoarele date sunt solicitate la inregistrarea si comandarea produselor de pe website-urile ABSOFTWARE.RO:
» In cazul pesoanelor fizice: e-mail, nume si prenume, adresa, oras, judet, cod postal, telefon, fax (daca exista), adresa web (daca exista).
» In cazul persoanelor juridice: e-mail, nume si prenume, nume companie, cod fiscal, registrul comertului, nume banca, IBAN, adresa, oras, judet, cod postal, telefon, fax (daca exista), adresa web (daca exista).
» In cazul platilor prin card online, serviciul independent de plati PlatiOnline, pe care compania ABSOFTWARE.RO il foloseste, va poate solicita date suplimentare si totodata informatii cu privire la cardul de credit. Aceste informatii nu ajung la ABSOFTWARE.RO iar responsabilitatea pentru ele apartine companiei solicitante.

Suplimentar fata de informatiile cerute mai sus, gasiti optiunea de a va abona la newsletter. In cazul in care va abonati, sunteti de acord sa primiti informatii cu privire la activitatile website-urilor ABSOFTWARE.RO, la lansari de produse si la comunicate de presa. In cazul in care nu va abonati, aceste mesaje nu vor ajunge la dumneavoastra.

Sub nicio forma informatiile dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi vandute, inchiriate sau dezvaluite unei terte parti. Nu vom folosi aceste informatii decat pentru comunicarea cu dumneavoastra in vederea prezentarii mai ample a produselor noastre.

 

Securitatea firmei noastre


ABSOFTWARE.RO depune maximul de efort pentru a asigura securitatea sistemelor care gazduiesc website-urile companiei, a bazelor de date si a mecanismului de cumparare online precum si a statiilor de lucru care acceseaza sistemul pentru administrare si analiza.

ABSOFTWARE.RO parcurge toti pasii necesari pentru a asigura siguranta sistemelor proprii atat fizice cat si electronice. Toate sistemele companiei ABSOFTWARE.RO sunt protejate de parole. Sistemul de comanda prin credit card oferit de partenerii nostri, www.PlatiOnline.ro, este criptat si indeplineste toate conditiile necesare procesarii platilor electronice.

ABSOFTWARE.RO nu foloseste sistemul de bulk e-mail care permite vizualizarea adreselor de e-mail de catre toti abonatii ci un sistem individual care trimite informatia catre fiecare utilizator in parte.

 

Definitia "tertei parti"


Pentru a clarifica identitatea "tertei parti", aceasta formatie reprezinta orice entitate fizica sau juridica care poate colabora sau nu cu ABSOFTWARE.RO. Angajatii ABSOFTWARE.RO nu reprezinta terte parti si sunt limitati prin contracte de cofidentialitate astfel incat nu pot dezvalui la randul lor informatiile confidentiale despre companie sau despre clientii companiei. In cazul in care acestia din urma divulga o informatie si dumneavoastra aveti dovezi concludente cu privire la acest lucru, va rugam sa ne contactati de urgenta.

 

Informatii suplimentare


Pentru orice intrebare sau informatie suplimentara va rugam sa ne contactati!